KERAMIKER KARIN LÖÖF

ateljé, butik & galleri

Fagerstagatan 8A, Råtorp

653 49 Karlstad

070 672 64 54

som konstpedagog

arbetar jag periodvis med lera och bild för barn och vuxna.

 

ateljékurser/event/workshop

 

  • I egen regi driver jag kurser i keramik i min ateljé eller så kan jag komma till din arbetsplats eller föreningslokal och hålla en workshop. Jag tar med allt material som behövs. Många är nyfikna på leran - ett första möte kan vara en ateljékurs. www.ateljekurser.se

 

 

skapande skola

 

  • Har arbetat på många skolor i Karlstad, Kil, Hammarö och Kristinehamns kommun med Skapande skola från förskoleklass till Åk 9 under 2013-20.

 

  • Deltagit i RUCs kompetensutveckling/nätverk Estetiska lärprocesser 2011-12.

 

 

studiebesök

 

  • Tar också emot studiebesök - ateljébesök och föredrag med bildvisning. Ni kommer att få en grundlig genomgång av den keramiska processen, där jag demonstrerar drejning, dekorering och glasering. Vänder mig till alla kulturintresserade grupper som är nyfikna på den keramiska processen konstföreningar, skolor, arbetsplatser osv. Fixa en grupp minst 6, max 14 personer, boka tid, pris 150:-/person, tid ca 1,5 tim, fika ingår

 

 

 

 
Berättelsen om NINO är en hittapåsaga i text som saknar bilder.Tanken är att själv sätta färg på berättelsen. Göra egna bilder. Man kan se texten som ett konstpedagogist material hemma, i skolan eller i kursverksamhet. Eller bara ligga på rygg och få sagan läst av någon vuxen. Bilderna kommer då.

Nino är en tryffelgris som bor på en soptipp i Spanien. Hans dröm är att få börja skolan. Han får vara med om både det ena och det andra då han hittar ett pussel på tippen. Börja läs nu innan jag berättar för mycket.


Finns att köpa på bokhandel solentro.se, Adlibris

ISBN978-91-7565-632-28

Mitt lilla face och jag

är ett exempel hur man kan arbeta med en bilduppgift oavsett åldersgrupp.

 

Kreativa skola 2016, ett exempel om samarbete med Skapande skola och Bokbryggan.

 

länktips:

Konsthantverkscentrum

www.konsthantverkscentrum.org

Värmlands konstnärsförbund

www.varmlandskonstnarsforbund.se

Kultur i skolan - kulturpoolen

kulturpool

 

OneWeb 2012 © Copyright